Куклата на конци на олигархията в Темида Лозан Панов пробва

...
 Куклата на конци на олигархията в Темида Лозан Панов пробва
Коментари Харесай

Панов с нов напън да овладее Темида

 Куклата на конци на олигархията в Темида Лозан Панов опитва за следващ път да разчисти път за пипалата на своите настойници в правосъдната система. Шефът на Върховен касационен съд опитва да овладее още веднъж контрола над Софийски градски съд след позорното бягство на марионетката Калоян Топалов.
За овакантения основен пост в системата острието на задкулисието стартира пред новия Висш съдебен съвет апелативния арбитър Красимир Машев. Веднага из коридорите на Съдебната палата се заприказва, че Машев ще е маша на олигархията със задача да замете следите от нарушаванията на абдикиралия Топалов. С издигането му Панов явно пробва да пробута собствен човек, непосредствен до разпадащия се грантаджийски Съюз на съдиите. Прави усещане, че кариерата на някогашния арбитър в СРС и сегашен магистрат в САС се развива след образование в Съединени американски щати на грантаджийска прехрана.

За да избегне неуместните въпроси, самият Панов през вчерашния ден се покри и неглижира правната конференция в Народното събрание, отдадена на измененията в Граждански процесуален кодекс, която трябваше да открие.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР